Logo De Kurk
,

Vier NYE met JACK en JURK in STECK en de KURK ..

« Terug naar Agenda

Vier NYE met JACK & JURK in STECK en de KURK

JACK & JURK, twee zielen één gedachte; een kekke outfit én een top feestje horen bij een geslaagd Oud- en Nieuwfeest.

Er komt een superfeestje aan met Oud- en Nieuw! Twee feestjes voor de prijs van één in STECK en de KURK. Koop nu je early bird tickets voor €9,50 en maak kans op een te gekke outfit! 100 early bird tickets beschikbaar tot 15-12-2015.

WIN

Heb je niet zo'n hippe kledingkast en ook al je kekke jackies en jurkjes al lang aan de kledingbank gedoneerd? Zet jezelf op áánwezig én deel ons event en maak kans op een origineel JACK & JURK jack en uiteraard ook een jurk, zodat je helemaal de bom bent op NYE. Alle niet winnende party people, niet getreurd; tante Karin bemant de STECK garderobe shop en heeft allerlei toffe accessoires om je outfit te pimpen op NYE. 

Klik hier voor de online ticketshop.

LINE UP
// Area KURK
DJ COERS

Rita Ora

In de Kurk ga je tussen de actuele beats door terug naar allerlei heerlijke old school hitjes. Zo kan JACK met zijn MC Hammer bomberjack springen op tunes van de populaire groep Backstreet Boys uit de jaren 90. Tegenwoordig is de stoere jas allang niet meer alleen voor mannen. Zo laat Rita Ora bijvoorbeeld zien dat een stoer bomberjack niks afdoet aan je vrouwelijkheid. DJ Coers draait de lekkerste mix van al je dansmemories gecombineerd met hits van nu. Stilstaan is geen optie.

GENRE - '80 // '90 // '00 // NUhits

//Area STECK
Daniël Thomasso & DJ Rowin Bocxe


ladygaga02Jack kan zijn handen niet in zijn zakken houden als de Dance koning Daniël Thomasso aan het werk gaat. Nu zaten er in die spijkerjackies met SnoopDog stiksels geen diepe zakken gelukkig. Je kan het in STECK ook gewoon houden bij je Afro Jack of haal bij tante Karin in de STECK garderobe shop een vette arm tattoo!

Daniël Thomasso zijn dj carrière gaat als een speer en toch maakt hij speciaal tijd vrij voor STECK. Gewoon, omdat hij het leuk vindt! Hij staat bekend om zijn energieke livesets en krijgt veel erkenning binnen de dance scene door zijn unieke sound. Zijn Summer aftermovie met optredens in zowel binnen- als buitenland spreken voor zich.

Rowin Bocxe, jong talent, zeer bevlogen om met een commerciële mix van House en Urban sounds voor ieder publiek een dansbare sfeer te creëren.  Bekend van Paard van Troje, CitySense, Club Envy, Sweetbeats en Summerland Festival.

GENRE - NU Dance // mash-ups

Het restaurant van de Kurk is gesloten op 31 december en 1 januari.

PosterOudNieuw A2

 

PosterOudNieuw A2
Meer tweets van De Kurk

Bands

Agenda

Inschrijven

Nieuwsbrief

Culinaire

Maandag

Reserveren

Restaurant

STECK

muziekcafé

Wisseltap

Bier

Dagschotel

Lekker

Eet- & Proeflokaal De Kurk - Kromstraat 20, 2611 ER Delft, Tel: 015 - 214 14 74