Logo De Kurk
,

40 jarig bestaan de Kurk ..

« Terug naar Agenda

De Kurk bestaat 40 jaar!

Let op!

Wegens de vele enthousiaste reacties is de jubileumactie verlengd t/m 31 augustus! Inclusief de jubileumwijnen actie i.s.m. Van dorp!

1974 - 2014

Ooit begonnen als klein kroegje in een voormalig spijkerpakhuis, viert de Kurk deze zomer haar 40 jarig bestaan samen met u! Vanaf maandag 14 juli zijn er 40 dagen lang jubileum acties.

L De kurk pms 40 jaar

Jubileum menu met Kurk klassiekers

2 personen 40 euro 40 dagen

Vanaf maandag 14 juli kunt u met 2 personen genieten van het jubileum menu van de Kurk voor €40,-* (oftewel €20,-per persoon), natuurlijk doen we dit 40 dagen lang!

Het jubileum menu bestaat uit een selectie van echte Kurk klassiekers; populaire gerechten die in de afgelopen 40 jaar op de kaart hebben gestaan.

Zend uw favoriete Kurk klassieker in en win een diner voor 2!

Achter de schermen werken we doorlopend aan de selectie voor de jubileum kaart, die wekelijks zal wijzigen. Hier willen we graag uw favoriete gerechten in terug laten komen! Stuur ons uw Kurk klassieker en wie weet geniet u wel helemaal voor niets van ons jubileummenu!

Insturen kan via email, een reactie op de Facebook pagina van de Kurk of via Twitter.

Jubileum wijnen

Wanneer u dineert in de Kurk gedurende de 40 dagen jubileum periode heeft de Kurk samen met haar wijnleverancier Wijnkelders van Dorp, vijf heerlijke jubileumwijnen geselecteerd, die u voor € 14,40 per fles kunt bestellen. De wijnen zijn niet per glas verkrijgbaar, maar een proefglaasje kunt u ons natuurlijk altijd vragen.

PARINI Italië 2013

Catarratto-Chardonnay
Nero-D'avola
Pinot Grigio Blush

PARLEZ-VOUS? Frankrijk 2013

Sauvignon Blanc
Malbec

Elke 40ste eter een fles wijn voor thuis

Wijnkelders van Dorp is al jaren de vaste wijnleverancier van de Kurk en wil graag een bijdrage leveren aan de jubileumacties van de Kurk. Daarom ontvangt iedere 40ste eter een fles jubileumwijn naar keuze, die u wordt aangeboden door Wijnkelders van Dorp. Bent u op zoek naar wijnadvies? Loop dan eens binnen in de winkel van Wijnkelders van Dorp aan de Oude Delft 205a in Delft.

*niet geldig i.c.m. ander acties.

Bands

Agenda

Inschrijven

Nieuwsbrief

Culinaire

Maandag

Reserveren

Restaurant

STECK

muziekcafé

Wisseltap

Bier

Dagschotel

Lekker

Eet- & Proeflokaal De Kurk - Kromstraat 20, 2611 ER Delft, Tel: 015 - 214 14 74