Logo De Kurk
,

Bluesfestival in de Kurk ..

« Terug naar Agenda

Na een jaartje afwezigheid (vanwege een verbouwing) is de Kurk weer van de partij tijdens het Bluesfestival dit jaar! En we pakken flink uit!

Programma

Vrijdag 16 februari

23:00-01:00 Jean Paul Rena

Op de nieuwste cd "A Thief Known For Stealing Hearts"van Jean Paul Rena worden zelfgeschreven songs afgewisseld met klassiekers als  "Spoonful" en "Homework", die Rena op inventieve wijze naar zijn hand zet. De muziek van dit viertal is zo intens dat stilzitten absoluut geen optie is. Let’s have a party!

Zaterdag 17 februari

16:30-18:00 ARTHUR EBELING & RONALD DE JONG

Zanger-gitarist Arthur Ebeling en contrabassist Ronald de Jong nemen je mee…….Naar een andere tijd…….? Nee, Arthur’s muziek is tijdloos. Een hedendaagse Buddy Holly, met een buitengewoon gevoel voor entertainment. Met virtuoos Gretsch-gitaarspel, doorleefde stem, voet, humor en diverse attributen als zijn wapens.

Zijn muziek is een catchy mix van rhythm 'n blues, rock 'n roll en country-blues - in a jazzy sauce. Met Ray Charles deelt hij de soul, met Tom Waits het ruige en met Eddie Cochran de Rock en Roll!

19.00-21.00 Jams with Benefits

Bij de sessies van Jams With Benefits krijg je alleen de voordelen van een jamsessie: spontane, frisse jams waarbij het samenspel op nummer één staat. Dus geen ellenlange solo's, tenenkrommende versies van Wonderwall of slaapverwekkende bluesjes, maar een avond vol energieke jams!

23:00-01:00 FARSTREET

De Brabantse formatie Farstreet brengt stevige blues op een zeer eigenwijze manier. Het repertoire is verwant aan de stijl van o.a. Gary Moore, Fleetwood Mac en Jimi Hendrix. Opvallend is hoe deze muzikanten hun draai geven aan bekende nummers. Dit alles is te horen op hun live-opgenomen debuut-cd. Voor liefhebbers van bluesrock is een optreden van Farstreet verplichte kost!

Zie ook het Facebook event op de pagina van de Kurk. Hier lees je ook het totale Kromstraat programma inclusief het programma van Jazzcafé Bebop en STECK!

BLUESMENU

Krijg je van al die blues trek in een stevige maaltijd? Dan kan je terecht in ons restaurant voor een 3 gangen Bluesmenu voor €24,50.

jeanpaulrena2 foto genuine

Jean Paul Rena

arthurebeling persfoto 4k

Arthur Ebeling & Ronald de Jong

JWB

Jams With Benefits

farstreet live2017b

Farstreet

Meer tweets van De Kurk

Bands

Agenda

Inschrijven

Nieuwsbrief

Culinaire

Maandag

Reserveren

Restaurant

STECK

muziekcafé

Wisseltap

Bier

Dagschotel

Lekker

Eet- & Proeflokaal De Kurk - Kromstraat 20, 2611 ER Delft, Tel: 015 - 214 14 74