Logo De Kurk
,

Koningsnach festival Kromstraat ..

« Terug naar Agenda

Op vrijdag 25 april vieren we voor het eerst Koningsnacht in Nederland en dit doen we groots. Zoals elk jaar organiseert de Kromstraat een gratis buitenfestival met sterke line-up.

DE SLUWE VOS

De Sluwe Vos is de nieuwste aanwinst binnen de Nederlandse house en techno scene. Ondanks zijn overvolle tour agenda in binnen- en buitenland komt hij met Koningsnacht draaien in de Kromstraat in Delft. Met sterke hooks en botte kicks als specialiteit heeft ‘De Sluwe’ al meerdere tracks op labels als 4Lux en Slapfunk uitgebracht. De goedgeluimde producer uit de koekstad vindt nu zelfs zijn weg naar de popwereld. Het optreden van De Sluwe Vos op Noorderslag bleef namelijk niet onopgemerkt: hij werd door 3voor12 uitgeroepen tot beste act van het festival. Zijn ultieme doel is om samen met het publiek tot hogere sferen te komen: een state of mind waarin alle zorgen verdwijnen en de muziek het simpelweg overneemt. Het bewijs voor de oerknal levert De Sluwe Vos keer op keer tijdens zijn optredens.

https://soundcloud.com/desluwevos/sets/releases
http://vimeo.com/54395237

MR BELT & WEZOL

Mr. Belt & Wezol zijn slechts een half jaar bezig met het uitbrengen van hun Future House genre; oude 90’s sounds in een toegankelijk nieuw jasje. Recentelijk hebben ze getekend bij het grootste dance label van de wereld, Spinnin' Records. Met het vooruitzicht op verschillende festivaloptredens deze zomer zijn deze jongens in de vijfde versnelling op weg naar hun einddoel: wereldoverheersing.
www.facebook.com/mrbeltandwezol
www.soundcloud.com/mrbeltandwezol

DAVID LAUGHTON

Braziliaanse bossa nova, Franse swing, Afrobeat, Italiaanse jazz, Amerikaanse funk, lekkere vruchten van her en der, van toen en nu. Oftewel wereldomvattende tunes met een hedendaagse beat.

Bezoek ook ons Facebook event en laat weten of je erbij bent!

avatars 000035108867 g7ru2g t200x200

Sluwe Vos

Meer tweets van De Kurk

Bands

Agenda

Inschrijven

Nieuwsbrief

Culinaire

Maandag

Reserveren

Restaurant

STECK

muziekcafé

Wisseltap

Bier

Dagschotel

Lekker

Eet- & Proeflokaal De Kurk - Kromstraat 20, 2611 ER Delft, Tel: 015 - 214 14 74