Logo De Kurk
,

Ontdek de nieuwe Kurk in 43 dagen ..

« Terug naar Agenda

De kurk is verbouwd én bestaat deze maand 43 jaar! Dubbel reden voor een feest 'Ontdek de nieuwe Kurk' op vrijdag 14 juli! Dit is tevens de aftrap van de actie 'Ontdek de nieuwe Kurk in 43 dagen'.

Het café en restaurant zijn gerenoveerd en verbouwd en hebben een flinke facelift gekregen. Met een mooi daglicht is het tegenwoordig ook in het café weer lekker zitten voor een smakelijke hap of een borrel. Helemaal nieuw is de snackautomaat in het café waar je zelf een snack uit kunt halen. Ook keren de geliefde stapavonden terug onder de nieuwe naam: de NACHTPLOEG van de Kurk.

In de binnentuin van het restaurant kan je nog steeds terecht voor verfijnde en betaalbare gerechten. Het interieur is vernieuwd en er is een nieuwe open keuken! De dames van Groene Vingers hebben de tuin vol gezet met mooie zomerse planten, zodat niet alleen de gerechten, maar ook de hele tuin zomers aandoet. Het restaurant zal in de toekomst qua sfeer met de seizoenen mee blijven  veranderen.

14 juli - 25 augustus

De Kurk pakt uit met 43-dagen vol acties en leuke evenementen:

'Ontdek de Kurk' menu voor 2 personen a €43,-

In het restaurant kan je gedurende deze 43 dagen genieten van een 2-persoons actiemenu van €43,- (ook individueel te bestellen voor €21,50).  

De NACHTPLOEG
De Kurk heeft de bekende stapavonden, net als het interieur, een facelift gegeven. Deze zomer staat elke zaterdagavond de NACHTPLOEG voor je klaar en kan je kennismaken met de nieuwe resident DJ's van de Kurk.

Snackautomaat
Tijdens de 43 feestdagen ontvangt iedereen bij een besteding van €10,- in het café een gratis munt voor de snackautomaat. Naast bitterballen en mini-kipkorns vindt je in deze automaat ook luxere hapjes, zoals boeren friet, spareribs en tosti’s.

JAZZFEST Kromstraat
Het einde van deze 43 dagen feest wordt afgesloten met het Jazzfest in de Kromstraat met streetfood en muziek in New Orleans stijl als onderdeel van het Jazz Festival Delft op vrijdag 25 en zaterdag 26 augustus.

43DAGENKURKPOSTER FLYERVOORKANT def

Ontdek de nieuwe Kurk in 43 dagen

43DAGENKURKPOSTER FLYERACHTERKANT def

Ontdek de nieuwe Kurk in 43 dagen

Meer tweets van De Kurk

Bands

Agenda

Inschrijven

Nieuwsbrief

Culinaire

Maandag

Reserveren

Restaurant

STECK

muziekcafé

Wisseltap

Bier

Dagschotel

Lekker

Eet- & Proeflokaal De Kurk - Kromstraat 20, 2611 ER Delft, Tel: 015 - 214 14 74