Logo De Kurk
,

Pre Koningsnach GUZ & FRIENDS ..

« Terug naar Agenda

De traditie zet zich voort: de gelegenheidsband Guz & Friends staat ook dit jaar weer op de agenda van De Kurk met het pre-Koningsnachoptreden. Op donderdag 23 april vanaf 21:30 uur ben je verzekerd van een swingende en enerverende avond met een overvloed aan heerlijke en bekende muziek.

Guz & Friends brengt een breed repertoire ten gehore met veel up-tempo pop en rock classics van buitenlandse- maar ook van artiesten van eigen bodem. Naast muziek van o.a. De Dijk, The Golden Earring, The Beatles, The Rolling Stones, The Trammps, Chic en Sisters Sledge brengen ze ook een aantal nieuwe nummers ten gehore. En uiteraard ontbreekt Joe Cocker ook deze keer niet in het rijtje. Deze mix van nummers, stevige gitaarsolo’s, solide slagwerk, frivole strijkers, blazers en piano’s uit de toetsen en de opzwepende zang en dans van Guus en zijn Guzettes staan garant voor een geslaagd avondje uit.

Kortom, met dit in het vooruitzicht en het doorslaande succes van voorgaande jaren, belooft het ook dit jaar weer een feest te worden. Het motto van bandleider Guus is daarom ook: let’s move, let’s be happy!

De volgende formatie zal op de bühne verschijnen:
Guus Mentink: zang/gitaar
Lydia Dankmeyer: zang
Heike Nulkes: zang
Peter van der Klift: drums
Onno Misset: toetsen
Willem Bijleveld: bas
Robert de Pater: leadgitaar

Bands

Agenda

Inschrijven

Nieuwsbrief

Culinaire

Maandag

Reserveren

Restaurant

STECK

muziekcafé

Wisseltap

Bier

Dagschotel

Lekker

Eet- & Proeflokaal De Kurk - Kromstraat 20, 2611 ER Delft, Tel: 015 - 214 14 74