Reserveren

Vroeg genieten

Het restaurant van Lokaal Proef Festijn de Kurk is momenteel geopend op maandag t/m zaterdag van 16.00 tot 20.00 uur. Kom genieten van onze spiksplinternieuwe winterkaart met wijn spijs combinaties per glas! Ook op zondag kan je binnenkort weer bij ons terecht voor Muziek-a-muses en andere proeffestijnen. Hou onze socials in de gaten voor alle aankondigingen.

Thuis diner voortzetten

Toch liever iets later uit eten? Dan is het mogelijk je dessert of kaasplateau mee te nemen naar huis en thuis je diner voort te zetten. Reserveren voor een drie gangen diner is daarmee mogelijk tot 18.45 uur.

Vroege vogel korting

Voor de extra vroege vogels die vóór 16.30 uur aan tafel gaan, hanteren wij een vroege vogel korting van €5,- op ons drie gangen menu.

Kurk kids

Maak van de nood een deugd en ga op tijd uit eten met het hele gezin. Reserveer een tafel tussen 16.00 en 17.30 uur en vermeld #kurkkids bij je reservering. Wij hebben voor de kinderen o.a. kleurplaten en spelletjes klaarstaan. Het actuele kidsmenu vind je op onze website.

Kerst

Al plannen gemaakt voor Kerst? Bij de Kurk zit je er zéker warmpjes bij, want je kunt dit jaar in ons restaurant genieten maar óók wat langer tafelen thuis. Voor alle info over Kerst in de Kurk klik hier.

LET OP: reserveringen voor dezelfde dag graag telefonisch doen via 015 2141474, verder dien je in het bezit te zijn van een geldige corona QR code en ID bewijs.

Deel deze pagina:

Reserveren