Corona

UPDATE 15-3-2020

Begrijpelijk maar ook met pijn in ons hart hebben wij vandaag onze deuren moeten sluiten. Gedurende drie weken zullen die dicht blijven, om zo samen met iedereen in ons land bij te dragen aan het terugdringen van de Corona uitbraak. Het wordt een moeilijke en onzekere tijd, waarin we elkaar allemaal hard nodig hebben, ondanks dat we uit elkaars buurt moeten blijven. We wensen iedereen veel sterkte de komende tijd, let goed op elkaar en we hopen jullie over een paar weken weer te mogen ontvangen in veiligere en gezelligere tijden.

Wil je ons steunen in deze lastige tijden? Koop dan alvast een kadobon waarmee je op een later moment ouderwets bij ons kunt komen genieten.

UPDATE 12-3-2020

Al enige tijd volgen wij het Corona nieuws op de voet. Tot op heden hebben wij onze bedrijfsvoering aangepast aan de adviezen van het RIVM. Gisteren kwam daarbij dat alle bijeenkomsten van 100+ personen worden afgelast.

Jullie kennen De Kurk als een bruisende uitgaansgelegenheid en een gezellig restaurant. Omdat we jullie niet voor een dichte deur willen laten staan en we zelf ook onze broek moeten ophouden, hebben we de volgende maatregelen genomen:

Het restaurant is geopend van maandag t/m zaterdag zoals gebruikelijk voorlopig. Ook het café is geopend volgens normale openingstijden.

  • De Kurk zal t/m 31 maart niet meer dan 100 bezoekers tegelijk toelaten;
  • ga je van binnen naar buiten (dan sluit je weer achter in de rij aan)
  • rokers kunnen gebruik maken van de rookruimte op de 1ste verdieping;
  • heb je klachten aan je luchtwegen of ben je verkouden, blijf dan lekker even thuis;
  • hou zelf ook de toiletten goed schoon, dat doen wij ook voor jou;
  • onze medewerkers wassen elk half uur hun handen met professionele zeep;
  • de zeep op onze toiletten is voorzien van desinfectiemiddel;

Verder maken we er het beste van, want in deze tijden kunnen we wel wat plezier gebruiken.

Deel deze pagina:

Corona