Feestdagen

De feestdagen van 2020 vier je thuis. Daarom hebben wij het luxe diner van de Kurk voor thuis voor jou samengesteld. Met een eenvoudige instructie tover jij ons heerlijke Kerstdiner op tafel.

Je bestelt het Kerstdiner, standaard bestaande uit 3 gangen, al voor € 35,- en je kan het naar wens uitbreiden met verschillende opties, zoals een 4e gang, kaasplank of een wijnarrangement.

JE VIND ONZE FEESTDAGEN AANBIEDINGEN VOOR THUIS OP WWW.GROETENUITDEKROMSTRAAT.NL/FEESTDAGEN

Je kunt zélfs een mini Kerstconcert aan je voordeur extra bestellen en daarbij ontvang je 10% korting op je Kerstdiner (gebruik code 'KERSTCONCERT' bij het afrekenen)!

Ons Kerstdiner is níet alleen met Kerst te verkrijgen, zo kan jij ook met vrienden of collega's voor of na Kerst genieten van een heerlijk diner aan huis. Bestel ons Kerstdiner van woensdag 16 december t/m donderdag 31 december 2020. Graag ontvangen we je bestelling tenminste 2 dagen van te voren.

Wil je voor een groep vrienden, familie of collega's samen vanuit huis genieten van ons diner? Ook dat kan! Wij bezorgen op meerdere adressen, ook buiten ons standaard bezorggebied. Neem contact op met info@groetenuitdekromstraat.nl of bel 015 2141474 tussen 14.00 en 20.00 uur.

TIP Zoek je nog een leuk Kerstcadeau? Kijk dan bij onze cadeaupakketten! Ook in grotere aantallen mogelijk!

Deel deze pagina:

GUDK Insta Kerst