Corona update 13 november 2021

WE LATEN ONS NIET KISTEN

Wat een heerlijke avond hadden wij gisteren! Gelijktijdig met de persconferentie zat ons restaurant vol en genoten onze gasten in het café van een heerlijk walking diner. Nadat de laatste gasten de Kurk hadden verlaten begon het nieuws in te dalen. De komende drie weken zullen wij een hoop groepen moeten annuleren die bij ons een diner hadden gereserveerd of en compleet verzorgd feest met band, goochelaar of DJ hadden geboekt. Gelukkig kunnen we wel onze restaurantgasten blijven verwennen tot 20.00 uur 's avonds. Het is een enorme tegenvaller, maar we gaan er weer het beste van maken.

Vroeg genieten

Het restaurant van Lokaal Proef Festijn de Kurk is vanaf heden geopend op maandag t/m zaterdag van 16.00 tot 20.00 uur. Kom genieten van onze spiksplinternieuwe winterkaart met wijn spijs combinaties per glas! Ook op zondag kan je binnenkort weer bij ons terecht voor Muziek-a-muses en andere proeffestijnen. Hou onze socials in de gaten voor alle aankondigingen.

Thuis diner voortzetten

Toch liever iets later uit eten? Dan is het mogelijk je dessert of kaasplateau mee te nemen naar huis en thuis je diner voort te zetten. Reserveren voor een drie gangen diner is daarmee mogelijk tot 18.45 uur.

Vroege vogel korting

Voor de extra vroege vogels die vóór 16.30 uur aan tafel gaan, hanteren wij een vroege vogel korting van €5,- op ons drie gangen menu. Vermeld #vroegvogelkorting bij je reservering.

Kurk kids

Maak van de nood een deugd en ga op tijd uit eten met het hele gezin. Reserveer een tafel tussen 16.00 en 17.30 uur en vermeld #kurkkids bij je reservering. Wij hebben voor de kinderen o.a. kleurplaten en spelletjes klaarstaan. Het actuele kidsmenu vind je op onze website.

Deel deze pagina: