Bezoek tijdens Corona

Een bezoek aan de Kurk in tijden van Corona, hoe gaat dat? Heel veel dingen zijn eigenlijk exact zoals je van de Kurk gewend bent; lekker eten voor een eerlijke prijs en een gezellige kroeg tot in de late uurtjes. Onze frisse binnentuin met open dak bij mooi weer biedt juíst in tijden van Corona het frisse briesje waar je je fijn bij voelt.

Wat is er nieuw?
Voorheen kon je bijna altijd nog wel terecht in ons café tot in de late uurtjes, nú zijn het aantal plekjes beperkt. Om teleurstellingen te voorkomen verzoeken we jullie om op tijd te komen. Ook 's nachts geldt de 1,5 meter regel en moet iedereen blijven zitten. Wil je met een groep komen neem dan contact met ons op.

Je kunt online reserveren via deze site of bel tijdens openingstijden op 015 2141474. Online reserveringen zijn pas definitief na onze bevestiging. Reserveer je voor dezelfde dag? Dan raden wij aan om ons even te bellen.

De Kurk werkt volgens de richtlijnen die zijn opgesteld door Koninklijke Horeca Nederland i.s.m. de overheid.

Deel deze pagina:

Online reserveren

Heerlijk dineren

In ons restaurant hebben wij ruime tafels gecreëerd voor twee, drie of vier personen. Bij groepjes van vijf personen of meer, maken wij voor jullie een leuke tafel in het café gedeelte (indien dit beter uitkomt). Geef bij het reserveren aan of jullie gezelschap uit één huishouden bestaat, dan kunnen we de tafel compacter opstellen, wel zo gezellig.  Vanaf 1 juli zijn ook gezelschappen tot 20 personen weer mogelijk!

Reserveer nu via deze site of bel tijdens openingstijden op 015 2141474.

Deel deze pagina:

WhatsApp Image 2020 05 29 at 17.55.52
Binnentuin met open dak

Kom lekker lunchen

De Kurk serveert op woensdag t/m zondag een lekkere lunchkaart in de binnentuin. Je kunt kiezen uit een vroege of late lunch shift. Bekijk de lunchkaart hier en kom lekker overdag genieten van onze zonnige binnentuin.

Liever een uitgebreide lunch met meerdere (warme) gangen? Dat kan! Stuur een mail naar info@dekurk.nl met je wensen en we nemen binnen een dag contact met je op.

Reserveer nu via deze site of bel tijdens openingstijden op 015 2141474.

Deel deze pagina:

Geitenkaas + brood

Bezoek ons café

Zoals je van de Kurk gewend bent, kan je tot in de late uurtjes blijven hangen in ons café. Wij mogen vanaf 1 juli weer wat meer mensen ontvangen, echter nog steeds met de beperking van 1,5 meter afstand en iedereen moet zitten. Er is dus minder plek dan normaal. Kom op tijd langs om teleurstellingen te voorkomen.

We hopen op jullie begrip voor deze tijdelijke oplossing en we proberen jullie natuurlijk naar omstandigheden een ouderwets avondje Kurk te kunnen bezorgen.

Wil je met een groep komen? Neem dan snel contact met ons op, dan kunnen we samen naar een passende invulling zoeken voor een gezellige avond. Mail naar info@dekurk.nl of bel tijdens openingstijden op 015 2141474.

Deel deze pagina:

2020 06 01 Cafe