Reserveren tijdens Corona

Vanaf 1 juni mogen we jullie weer ontvangen!

Heel veel dingen zijn exact zoals je van de Kurk gewend bent; lekker eten voor een eerlijke prijs en een gezellige kroeg tot in de late uurtjes. Onze frisse binnentuin met open dak bij mooi weer biedt juíst in tijden van Corona het frisse briesje waar je je fijn bij voelt.

Wat is er nieuw?

Je kunt vanaf nu ook lunchen in de Kurk van woensdag t/m zondag én onze binnentuin is de hele middag geopend voor een lekkere borrel. Extra veel tijd om te genieten dus. 
Voorheen kon je bijna altijd nog wel terecht in ons café tot in de late uurtjes, nú zijn het aantal plekjes beperkt. Om zoveel mogelijk mensen blij te maken, werken we in het café óók op reservering (dit is ook verplicht vanwege Corona). Daarnaast vragen wij voor een cafébezoek in het weekeinde (tijdens (DJ) programmering) een aanbetaling. Zo voorkomen we no-shows.

De Kurk werkt volgens de richtlijnen die zijn opgesteld door Koninklijke Horeca Nederland i.s.m. de overheid.

Je kunt online reserveren via reserveren.dekurk.nl of bel tijdens openingstijden op 015 2141474.

Deel deze pagina:

1 DEF A4 spelregels protocol gasten NL Restaurant cafe bar Hotel meeting  Fastservice

Reserveren voor diner

In ons restaurant hebben wij ruime tafels gecreëerd voor twee, drie of vier personen. Bij groepjes van vijf personen of meer, maken wij voor jullie een leuke tafel in het café gedeelte (indien dit beter uitkomt). Geef bij het reserveren aan of jullie gezelschap uit één huishouden bestaat, dan kunnen we de tafel compacter opstellen, wel zo gezellig. 

Op vrijdagen en zaterdagen bestaan er voor het diner twee shifts. Je kunt kiezen uit een vroege of late shift. Bij het reserveren kies je tussen deze twee mogelijkheden. Het is ook mogelijk een extra tijdslot vóór de eerste shift of ná de tweede shift te reserveren als je eerder wilt borrelen of juist langer wilt blijven na afloop. De overige dagen van de week kies je een tijdstip van aankomst naar keuze.

Reserveer nu via reserveren.dekurk.nl of bel tijdens openingstijden op 015 2141474.

Deel deze pagina:

WhatsApp Image 2020 05 29 at 17.55.52
Binnentuin met open dak

Reserveren voor lunch

De Kurk serveert op woensdag t/m zondag een lekkere lunchkaart in de binnentuin. Je kunt kiezen uit een vroege of late lunch shift. Bekijk de lunchkaart hier en kom lekker overdag genieten van onze zonnige binnentuin.

Liever een uitgebreide lunch met meerdere (warme) gangen? Dat kan! Stuur een mail naar info@dekurk.nl met je wensen en we nemen binnen een dag contact met je op.

Reserveer nu via reserveren.dekurk.nl of bel tijdens openingstijden op 015 2141474.

Deel deze pagina:

Reserveren café

Zoals je van de Kurk gewend bent, kan je tot in de late uurtjes blijven hangen in ons café. Voor het café dien je voorlopig te reserveren i.v.m. de Corona voorschriften. Kom je met meerdere personen? Laat één persoon dan de reservering maken, dan weten wij wie er bij elkaar willen zitten. 

Voor reserveringen in het café vragen we in sommige gevallen een aanbetaling. Dit doen we alleen tijdens de DJ programmering. Het bedrag dat je aanbetaalt, wordt in mindering gebracht op je uiteindelijke rekening. Vanwege het beperkt aantal gasten (30) dat wij mogen ontvangen, willen wij hiermee no-shows voorkomen. De aanbetaling is niet inwisselbaar voor cashback en kan ook niet meegenomen worden naar een volgend bezoek. We hopen hierbij op jullie begrip en zien deze aanbetaling als een tijdelijke oplossing om tóch open te kunnen gaan en zoveel mogelijk gasten een ouderwets avondje Kurk te kunnen bezorgen.

Reserveer nu via reserveren.dekurk.nl of bel tijdens openingstijden op 015 2141474.

Deel deze pagina:

Aantekening 2020 05 29 225546