Culinaire maandag

De Culinaire Maandag van oktober is bekend! Natuurlijk zullen wij er weer alles aan doen om jullie in een zo veilig mogelijke omgeving te laten genieten van ons diner, reserveer dus snel want er is helaas nog steeds een beperkte capaciteit door de 1,5 meter regel.

!!! LET OP !!! Door de aanvullende beperkingen omtrent Covid-19 zal de aanvangstijd worden vervroegd naar 18.00! Vanwege de opgelegde restrictie van maximaal 30 personen zullen we naast maandag 5 oktober ook op dinsdag 6 oktober hetzelfde culinaire evenement organiseren. U kunt dus dezelfde gerechten en wijnen van onze 'Culinaire Maandag' ook op onze eerste 'Culinaire Dinsdag' proeven!

Iedere eerste maandag van de maand serveert de Kurk de allerbeste gerechten tijdens de 'Culinaire Maandag´ van de Kurk. Deze avond bestaat uit een gezellige ontvangst in ons café en een aansluitend 5 gangen diner met een daarbij passend wijnarrangement. Dit wijnarrangement wordt elke maand in samenwerking met onze wijnleverancier Van Dorp zorgvuldig samengesteld. Reserveer tijdig om voor een plekje in onze overdekte wintertuin!

Deel deze pagina: