Lockers

In de Kurk kan je je jas (en eventueel een kleine tas) veilig opbergen in lockers. In de kleine lockers (maat M) passen twee jassen en in de grote lockers (maat L) past een kleine tas.

Let op; je kunt een locker na betaling één keer openen, daarna moet je opnieuw een locker huren. 

Locker huren
  1. scan de QR code nabij de lockers
  2. vul je e-mailadres in
  3. betaal je locker
  4. vul de locker en sluit de deur

Huur een locker via het scannen van de QR-code nabij de lockerwand en open de lockerpagina van de Kurk. Zorg ervoor dat het e-mailadres dat je invult correct gespeld is, want je ontvangt een e-mail van Keynius waarmee je je locker weer kunt openen. Controleer jouw ingevulde gegevens en ga over tot betaling. Hierna heb je succesvol je locker gehuurd en kun je deze gebruiken. De lockerpagina link kan je delen met een persoon waarmee je een locker deelt, zodat die persoon ook de locker kan openen.

Locker openen + vrijgeven als je naar huis gaat
  1. open de email van Keynius en klik op de knop 'Locker openen en vrijgeven'
  2. druk op 'push' op je locker deur om de locker te openen
  3. haal je eigendommen uit de locker en sluit de deur
Iets vergeten?

Ben je vlak na het in gebruik nemen van je locker iets vergeten erín te doen? Dan kan je je locker de eerste 15 minuten nog een keer openen zonder opnieuw te betalen. Open de locker via de knop 'Locker openen' in de mail van Keynius, druk op 'push' op je locker deur om de locker te openen en druk de deur weer dicht als je al je spullen erin hebt gedaan.

Of ben je na het verláten van de Kurk iets vergeten mee te nemen uit je locker? Je locker zal het eerste kwartier nadat je die hebt vrijgegeven nog niet aan een volgende bezoeker worden verhuurd. Je hebt dus even de tijd om die fietssleutel, telefoon of portemonnaie alsnog uit je locker te halen.

Wat kost een locker huren?

JAS Locker M kost € 2,- (maximaal twee jassen) 
TAS Locker L kost € 4,- (1 rugzak)

Locker delen

Samen een locker delen mag, maar prop de kluisjes niet vol, het deurtje moet nog dicht kunnen zonder kracht te zetten. Kom licht bepakt naar de Kurk, er is namelijk geen plek voor grote tassen en overige bagage.

Hoe groot zijn de lockers?

Er zijn twee type kluisjes aanwezig in de Kurk. Medium size (M) voor jassen, en grote/large kluisjes (L) voor tassen. De afmetingen van onze 'jas kluisjes' zijn 210 (h) x 300 (b) x 450 (d) (ongeveer twee jassen of een kleine tas). De afmetingen van onze 'tas kluisjes' zijn: ca 380 (h) x 300 (b) x 450 (d) (een rugzak of medium tas).

Vragen?

Zijn er problemen met je locker of heb je hier vragen over, vraag dan even aan het barpersoneel om je te helpen.

Deel deze pagina: