Route

Met de auto vanaf de A13

Komend vanuit de richting Rotterdam of Den Haag, neemt u afslag 'Delft-Pijnacker'. Onder aan de afslag gaat u richting binnenstad (vanuit de richting Den Haag naar rechts; vanuit Rotterdam naar links). Deze weg rijdt u uit tot u op een T-splitsing komt met verkeerslichten. Hier gaat u naar links. Bij de volgende verkeerslichten gaat u rechtsaf. Vervolgens bij de volgende verkeerslichten weer rechtsaf. U rijdt de Sebastiaansbrug over en houdt links aan. Onderaan de brug gaat u bij de verkeerlichten linksaf. U houdt rechts aan en gaat rechtsaf bij de verkeerslichten en direct rechts kunt u de parkeergarage De Veste inrijden om uw auto te parkeren. Vanaf hier loopt u naar de Kurk volgens het kaartje hiernaast.

U kunt ook parkeren in de iets dichterbij gelegen Phoenixgarage aan de Phoenixstraat, maar deze is regelmatig vol. Om bij deze garage te komen, volgt u de P-route vanaf de stoplichten bij parkeergarage De Veste. De Phoenixgarage staat aangegeven op de borden.

Lopend vanaf de markt

Op de Markt staat het standbeeld van Hugo de Groot. Als u hierbij staat, met aan uw linkerhand de Nieuwe Kerk en aan uw rechterhand het stadhuis, kijkt en gaat u een winkelstraat in, de Jacob Gerritstraat. Halverwege naar rechts is de Kromstraat alwaar u de Kurk vindt na ongeveer 75 meter aan uw rechterhand.

Deel deze pagina:

https://goo.gl/maps/4KKZ6ThdUVesK7v68