Logo De Kurk

Route

Met de auto vanaf de A13

Komend vanuit de richting Rotterdam of Den Haag, neemt u afslag 'Delft-Pijnacker'. Onder aan de afslag gaat u richting binnenstad (vanuit de richting Den Haag naar rechts; vanuit Rotterdam naar links). Deze weg rijdt u uit tot u op een T-splitsing komt met verkeerslichten. Hier gaat u naar links. Bij de volgende verkeerslichten gaat u rechtsaf. Vervolgens bij de volgende verkeerslichten weer rechtsaf. U rijdt de Sebastiaansbrug over en houdt links aan. Onderaan de brug gaat u bij de verkeerlichten linksaf. U houdt rechts aan en gaat rechtsaf bij de verkeerslichten en direct rechts kunt u de parkeergarage De Veste inrijden om uw auto te parkeren. Vanaf hier loopt u naar de Kurk volgens het kaartje hiernaast.

U kunt ook parkeren in de iets dichterbij gelegen Phoenixgarage aan de Phoenixstraat, maar deze is regelmatig vol. Om bij deze garage te komen, volgt u de P-route vanaf de stoplichten bij parkeergarage De Veste. De Phoenixgarage staat aangegeven op de borden.

Lopend vanaf de markt

Op de Markt staat het standbeeld van Hugo de Groot. Als u hierbij staat, met aan uw linkerhand de Nieuwe Kerk en aan uw rechterhand het stadhuis, kijkt en gaat u een winkelstraat in, de Jacob Gerritstraat. Halverwege naar rechts is de Kromstraat alwaar u de Kurk vindt na ongeveer 75 meter aan uw rechterhand.

logo luifel
Ben 2014 02 26 3217
Meer tweets van De Kurk

Bands

Agenda

Inschrijven

Nieuwsbrief

Culinaire

Maandag

Reserveren

Restaurant

STECK

muziekcafé

Wisseltap

Bier

Dagschotel

Lekker

Eet- & Proeflokaal De Kurk - Kromstraat 20, 2611 ER Delft, Tel: 015 - 214 14 74