UITGESTELD Newsroom (voorheen Los Contact XXL)

Naar overzicht zondag 12 - zondag 12 november 2023 , 15:00 - 19:00

Helaas moeten we het optreden van NEWSROOM (voorheen LOS CONTACT XXL) uitstellen, omdat er meerdere bandleden door de groep geveld zijn. Hiermee komt ook het diner 'Muziek op Zondag' ter vervallen. We zullen z.s.m. de nieuwe datum communiceren via onze socials en onze website.

Zondagmiddag live in de Kurk - Newsroom (voorheen Los Contact XXL)

Tijdens de tweede editie van het Woodsteck muziekfestival op 29 januari 2023 werden de mannen van Los Contact speciaal voor die gelegenheid voor het tweede gedeelte van het optreden aangevuld met drie gelouterde Delftse muzikanten. Deze gelegenheidsband zorgde voor een spectaculair optreden onder de naam Los Contact XXL. De muzikanten zelf waren het er snel over eens dat dit zeker naar meer smaakte en de vele positieve reacties uit het publiek waren het laatste zetje om een doorstart te maken onder de naam Newsroom.

Ken je nog die tijd van toen je je meest favoriete nummers verzamelde op een cassettebandje om die keihard in de auto mee te kunnen zingen? Newsroom heeft een repertoire onder de noemer “mixtape music” en speelt de net niet grootste hits van grote bands uit de geschiedenis van de popmuziek. Zij laten zich daarbij niet in een hokje stoppen en spelen vele genres met de nadruk op de jaren 70. Dus de nummers waarvan je denkt “Hé, weet je nog?” en “Wat leuk om die weer eens te horen!”

De line-up van de band:
Edwin Nieuwkamer: zang, gitaar en mondharmonica
Joost van der Waerden: zang, gitaar en mandoline
John Baan: zang, toetsen en accordeon
Will Keeris: gitaar
Stefan Flik: bas
Ronald van Drunen: drums

Na afloop van het optreden kan je heerlijk dineren in het restaurant van de Kurk - hiervoor is reserveren verplicht via https://www.dekurk.nl/?ft-ticket=244438a4.

Deel deze pagina:

20230129 Woodsteck  Z7E0292 Los Contact XXL 2048 sRGB 100 WoodsteckHD