MUZIEK-A-MUSES #1 JONI.

Naar overzicht , -

MUZIEK-A-MUSES: Een nieuwe zondag in de Kurk! Een middag vol heerlijke muziek gevolgd door lekkere gerechtjes van een plankenbuffet vanaf 18.00 uur! Toegang is gratis, inschrijven voor de MUSES is gewenst.

De 1ste editie trappen we af met:

MUZIEK: JONI.

Een nieuwe formatie rondom de muziek van Joni Mitchell is een feit; JONI. Met zangeres Iris van der Made, pianist Bas Boon, bassist Stefan Flik en drummer Rob Kramer.

Joni Mitchell wordt gezien als een van de meest invloedrijke vrouwelijke artiesten van de 20e eeuw. Een duik in haar werk, haar carrière en leven brengt een golf aan talenten en successen met zich mee. Misschien is naast 'creativiteit' wel haar grootste kracht, haar behoefte en gave om bekende paden te verlaten en nieuwe avonturen aan te gaan.

In Joni gaan zangeres Iris van der Made, pianist Bas Boon, bassist Stefan Flik en drummer Rob Kramer op zoek naar ‘Joni’, naar bijzondere verhalen achter de muziek en naar zichzelf in haar muziek. Hoogtepunten als Woodstock, Both Sides Now, Coyote en Big Yellow Taxi passeren de revue, maar ook minder bekend werk uit haar verschillende muzikale periodes.

MUSES

Voor 25 euro pp geniet je van een gezellig 'plankenbuffet' bestaande uit koude gerechtjes met tonijn, zalm, carpaccio en geitenkaas, warme Indonesische stoof en tot slot witte chocolade cheesecake met koffie of thee.

Inschrijven voor de MUSES kan via het reserveringsformulier. Schrijf bij de opmerkingen: MUZIEK-A-MUSES 27-10-2019.

Deel deze pagina:

joni poster dekurk