WijnSpijs Wandeling Delft

Naar overzicht , -

De WijnSpijs Wandeling komt weer naar het prachtige Delft! Wandel jij op 10 november mee langs de mooie grachten om te genieten van heerlijke wijn en spijs combinaties?

Trommel je vrienden, familie, collega's of voetbalteam op en maak er een gezellige en heerlijke dag van!

Tussen 12:00 en 17:00 staan deze 6 toprestaurants voor je klaar:

Tijdens deze heerlijke dag, maak je ook nog eens kans op het winnen van een waanzinnig luxe wijnreis voor twee naar Napels, ter waarde van €1350!

Wat moet je doen?

- Maak een foto tijdens jouw WijnSpijs Wandeling
- Deel de foto met de hashtag #wijnspijswandeling op Instagram of Facebook
- Volg Wijnspijs op Instagram

Meer informatie over de actie vind je hier: https://www.wijnspijs.nl/magazine/win-een-wijnreis/ . Houd daarnaast onze Facebook- en Instagrampagina in de gaten voor meer informatie!

★ Moodz Eten En Drinken
Bij restaurant Moodz kun je op wereldreis! Je kan hier van vrijwel elk soort wereldkeuken genieten. Voor ieder wat wils!

★ Café Einstein
Einstein is een begrip in Delft. Super sfeervol, een mooie terrastuin en een menukaart vol heerlijke Italiaanse klassiekers.

★ De Delf
In dit gezellige oude pand aan de gracht worden alle gerechten op een plank geserveerd, sharing is caring! Een aanrader!

★ Eet en Proeflokaal de Kurk
Eet en Proeflokaal De Kurk serveert afwisselende, smaakvolle gerechten. Alles is vers en seizoensgebonden. Ook de wijnkaart is genieten!

★ Rossio
Bij Rossio proef je de liefde en passie voor de Zuid-Europese keuken. Van lekkere verse vis, naar huisgemaakte taart. Alles is hier tast!

★ Sevenhills
Deze toffe zaak is te vinden in het knusse centrum van Delft. Geniet van de verfijnde gerechten met een eigentijdse twist! Ook aan mooie wijnen ontbreekt het hier niet!

Voor meer wandelingen in andere steden, bekijk onze agenda:
https://www.wijnspijs.nl/culinaire-wandeling/

Deel deze pagina:

FB 2019 omslag