Muziek A Muses #4

Naar overzicht zondag 25 oktober 2020 , 15:00 - 15:00

Vanaf 25 oktober t/m 20 december elke zondagmiddag van 15.00 - 17.00 uur akoestische live muziek in de Kurk van verschillende lokale muzikanten. In onze binnentuin geniet jij van lekkere borrelhapjes en een mooi glas wijn of een smaakvol biertje. We vragen van elke gast een bijdrage van vijf euro voor de muzikanten.

De 4e editie spelen we met: 

MUZIEK - Fleetwood Maniacs

Fleetwood Maniacs, een groep gepassioneerde muzikanten uit Delft, beïnvloed door de ongeëvenaarde en legendarische muziek van Fleetwood Mac. Beleef de geweldige songs van Fleetwood Mac nu ook akoestisch! Snijdende vocalen van Chrissy McVie, Stevie Nicks en Lindsey Buckingham. Vervolgens overgoten door de riffs en solo’s van Lindsey. Het is de combinatie van het geheel die hun geweldige songs laat spetteren. De muziek van Fleetwood Mac is door generaties heen bekend en daardoor nog regelmatig op de radio te horen en favoriet onder audio streamers. Ook tv-commercials maken gretig gebruik van hun muziek en Fleetwood Mac is maar liefst 14 keer te horen in de Top 2000. Nummers zoals Go Your Own Way, Dreams, Second Hand News, Don’t Stop, Big Love en nog veel meer kun je zeker verwachten. Kortom een gezellig muzikaal feestje. 

Aansluitend diner met €5,- vroege vogel korting!

Blijf je aansluitend eten in ons restaurant? Dan profiteer je van onze vroege vogel korting van €5,-. Je betaalt dan slechts €24,50 i.p.v. €29,50 voor een drie gangen menu.

Reserveren voor de Muziek a Muses of het restaurant kan hier. Schrijf bij de opmerkingen: muziek a muses.

Deel deze pagina:

Fleedwood Maniacs logo acoustic